28 Αυγούστου 2014

Το Vampire Diaries κερδισε 2 στις 4 υποψηφιοτητες που ειχε, αυτη του Ian Somerhalder (Favorite Sci-Fi Fantasy TV Actor) και αυτη του Damon & Elena (Favorite On Screen Chemistry) Επίσης o Joseph Morgan πηρε το βραβειο στην κατηγορια (Favorite Actor In A New TV Series)

ektos apo to the vampire diaries iparxi kai to parakladi THE ORIGINALS....KAI TON OKTOVRI XEKINA I DEYTERI SEZON...ORISTE I ISTOSELIDA GIA NA DITE TIN PROTI SEZON OSI DEN TIN EXETE PARAKOLOUTHISI AKOMA..http://online-filmer.org/the-originals-2013/#.U-T5N-N_uIw

GIA OSOUS IDAN TIN PROTI SEZON ORISTE KAI TO TRAILER TIS 2 SEZON..!!
https://www.youtube.com/watch?v=b2SuM-vsT8g

nea sezon xekina stis 2 tou oktovri,i can't wait..! <3

Η Julie έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον μεγάλο κακό της έκτης σεζόν. 

Θα υπάρξει κάποιος λοιπόν ή καλύτερα κάτι.
Θα δούμε μια μυθολογία η οποία θα εξελίσσετε σε όλη την διάρκεια της νέας σεζόν. 

Αυτός ο κακός θα επηρεάσει τον καθένα χαρακτήρα ξεχωριστά και θα αντιδράσει ανάλογα  με το τι είναι ο ίδιος.  Όπως λέει η Julie θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 
Προσπαθούν κάθε χρόνο να εξελίξουν όπως μας λέει την ιστορία και να την πάνε ένα βήμα παραπέρα! 
Λένε λοιπόν ότι η Katherine θα μας σοκάρει όλους και θα γυρίσει στην 6η season όπου και θα φέρει την νέα ανατρεπτική ιστορία του TVD. Θα είναι κεντρικός χαρακτήρας η Katherine ενώ ο Kol επιστρέφει (μάλλον σαν guest σε λίγα επεισόδια μακάρι και παραπάνω) και η Elena θα είναι άνθρωπος ως το τέλος της 5ης season!

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι... πάντως αν είναι έτσι... W O W!
Μακάρι να στρώσει το πράγμα επιτέλους... τι άλλο να πω... 

Το μέρος οπου βρίσκονται ο Damon & η Bonnie θα αποκαλυφτεί στο 6x02 επεισοδιο.

Το TV Guide αναφέρει:
Σίγουρα θα το μάθετε μέχρι το τέλος του 2ου επεισοδίου. 

Αλλά δώστε προσοχή: Παρόλο που το σκηνικό φαίνεται οικείο, ο Damon & η Bonnie είναι σίγουρα σε ένα μέρος ξένο σ' αυτούς. Ίσως το Πού να μην εχει καμιά απολύτως σημασία.
- Μήπως έχει να κανει με το Ποτε τοτε? 
Πρεπει να βρίσκονται στο Mystic Falls. Ισως σε μια άλλη εποχή? Ισως σε μια αλλη διάσταση του Mystic Falls? Με έχουν ιντριγκαρει!
Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του 2ου επεισοδιου. Τα 2 άτομα είναι ο Damon & η Bonnie. Και μια πληροφορία φοράνε τα ίδια ρούχα που φορούσαν και στο φινάλε όταν πεθάναν.

ΝΙΝΑ ΝΤΟΜΠΡΕΒ
nina-dobrev-vmas-2014-how-to-hairIAN SOMERHALDER
Candice AcolaCANDICE ACOLA
Η Νικολίνα Κωνσταντίνοβα Ντόμπρεβα, γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1989, γνωστή επαγγελματικά ως Νίνα Ντόμπρεβ είναι ηθοποιός και μοντέλο. Έπαιξε το ρόλο της Μία Τζόουνς, μιας έφηβης μητέρας στο Ντεγράσσι στη σειρά The Next Generation από την έκτη εώς την ένατη σεζόν. Τώρα πρωταγωνιστεί ως Ελένα Γκίλμπερτ και Κάθριν Πιρρς στο εφηβικό δράμα Vampire Diaries.
H Νίνα Ντόμπρεβ γεννήθηκε στη Σόφια, στη Βουλγαρία και μετακόμισε στην ηλικία των δύο ετών στον Καναδά, όπου και μεγάλωσε στο Τορόντο, Οντάριο. Μιλάει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά και Βουλγαρικά. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Αλεξάντερ. Ο πατέρας της είναι τεχνικός υπολογιστών και η μαμά της είναι καλλιτέχνης. Η Ντόμπρεβ παρακολούθησε J.B. Tyrrell Sr. Public School όπου και ξεκίνησε μπαλέτο και μαθήματα χορού τζαζ και διαγωνίσθηκε στη ρυθμική γυμναστική. Στη συνέχεια παρακολούθησε στο Wexford Collegiate School για τις τέχνες στο Scarborough και το πανεπιστήμιο Ryerson στο Τορόντο με ειδίκευση στην κοινωνιολογία.
Δουλεύοντας ως μοντέλο, οδηγήθηκε στις διαφημίσεις οι οποίες στη συνέχεια μετατράπηκαν σε οντισιόν για ταινίες. Λίγο αργότερα πήρε ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων: Fugitive Pieces, Away from her, Never Cry Werewolf και σε τηλεοπτικές σειρές όπως: The Next Generation. Το 2007 εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού You Got That Light των Wade Allain-Marcus και Ντέιβιντ Μπάουμ. Επίσης έπαιξε σε μια ταινία του MTV που ονομαζόταν The American Mall στο CTV.
Επιπλέον είχε ένα μικρό ρόλο στο ερωτικό θρίλερ Chloe. Η ταινία είχε μεγάλη εμπορική επιτυχίαnina-dobrev-teen-vogue.jpg
 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ...! Η Ντόμπρεβ δήλωσε ότι μετά το χωρισμό της από τον Σομερχάλντερ, "δεν βιαζόταν" για μια νέα σχέση.[4] Παρόλα αυτά, στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, επιβεβαιώθηκε ότι η Ντόμπρεβ ήταν σε σχέση με τον επαγγελματία χορευτή της σειράς Dancing with the stars, Ντέρεκ Χαφ, από τον Αύγουστο του 2013.[5][6][7] Το ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις έξι εβδομάδες σχέση.[8]

27 Αυγούστου 2014

kali nixta se olous aurio me pio polla nea xx <3

TO PROTO TRAILER GIA TIN 6 SEZON
https://www.youtube.com/watch?v=0wAGGGOhgC0
kai tora  eikones apo ton  pio sexy/hot  man ever IAN SOMERHALDER (DAMON)
kai mathe gia tin zwi tou...Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1978 και μεγάλωσε στο Κόβινγκτον της Λουιζιάνα. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο, ενώ εκείνος ήταν ακόμη παιδί. Η μητέρα του, Έντνα, εργαζόταν ως φυσιοθεραπεύτρια και ο πατέρας του, Ρόμπερτ, ως ανεξάρτητος εργολάβος οικοδομών. Το επίθετό του το έχει αποκτήσει από τον θετό παππού του. Ο βιολογικός του παππούς ήταν ένας ευκατάστατος Άγγλος γαιοκτήμονας που το επίθετό του ήταν Hull, όπου πλήρωσε έναν μετανάστη που δούλευε για αυτό να παντρευτεί την έγκυο ερωμένη του και να δώσει ένα όνομα στο μωρό.
Ο Ίαν ζούσε με την μητέρα του και με τα δύο του αδέρφια, τον Τζόσουα και την Ρόμπιν. Πήγε σχολείο στο St. Paul's, ένα ιδιωτικό καθολικό σχολείο στο Κόβινγκτον. Το κολύμπι, το ψάρεμα και η εκπαίδευση αλόγων γέμιζαν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου αναψυχής του, καθώς και η συμμετοχή του στη θεατρική ομάδα του σχολείου και σε παραστάσεις με την τοπική θεατρική ομάδα.
Στην ηλικία των 10 ετών ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, για την οποία έπρεπε να βρεθεί το ίδιο καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος δηλώνει ότι χωρίς την ενθάρρυνση της μητέρας του δεν θα κατάφερνε τίποτα μόνος του. Αρχίζοντας το γυμνάσιο αποφάσισε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα του ως μοντέλο και να επικεντρωθεί στο σχολείο και στα αθλήματα. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να ακολουθήσει το μόντελινγκ στην Ευρώπη, ο Ίαν την άρπαξε ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον εμπλουτισμό της δουλειάς του. Λόγω των υποχρεωτικών ταξιδιών και των σπουδών του βρέθηκε σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λονδίνο.
Στην ηλικία των 17 ετών άρχισε να σπουδάζει υποκριτική και μέχρι τα 19 είχε δεσμευτεί στην τέχνη με τον διαπρεπή εκπαιδευτή William Esper. Η μοίρα του σφραγίστηκε καθώς εργάστηκε ‘’έκτακτος’’ σε μια σκηνή σε ένα κλαμπ στην ταινία μεγάλου μήκους Black & White (1999). Ένας ερευνητής ταλέντων επισκέφτηκε έναν πελάτη του και τυχαία συνάντησε τον Ίαν σε ένα πλήθος 400 ατόμων και αμέσως υπέγραψε για να τον εκπροσωπεί. Ευτυχισμένος που έχει εγκατασταθεί στην Νέα Υόρκη, ξοδεύει πολύ από το χρόνο του μελετώντας την υποκριτική, το γράψιμο και την πρακτική της γιόγκα. Τα χόμπι του είναι το θαλάσσιο σκι, το σκι στο χιόνι αλλά και η ιππασία.
Σαν ηθοποιός ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ήταν στο The Rules of Attraction. Στην τηλεόραση έχει παίξει σε διάφορες σειρές με πιο γνωστές το Smallville, που έκανε τον Adam Knight, στο Lost, που έκανε τον Boone Carlyle, ο οποίος σκοτώθηκε στην πρώτη σεζόν, όμως τον είδαμε και σε επόμενες σε κάποια flashbacks. Επίσης έπαιξε σε ταινίες όπως το ‘’The Tournament’’ και στην εν εξελίξει σειρά The Vampire Diaries ως Damon Salvatore, από την οποία κερδίζει 40.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο.


Tora tha doume tin online sinentefxi tis nina dobrev(elena) pou egine prin sxedon 2 mines...
https://www.youtube.com/watch?v=VGDsYcxEaYc
http://online-filmer.org/the-vampire-diaries-2009-tvd/#.U994beN_uIw AFTI EINAI OI ISTOSELIDA TOU ONLINE FILMER AN DEN SAS TA PEZI MPORITE NA TA DITE EISIS STIN ISTOSELIDA....
http://moviecinema.gr/featured/the-vampire-diaries-2013-season-5