28 Αυγούστου 2014

Η Νικολίνα Κωνσταντίνοβα Ντόμπρεβα, γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1989, γνωστή επαγγελματικά ως Νίνα Ντόμπρεβ είναι ηθοποιός και μοντέλο. Έπαιξε το ρόλο της Μία Τζόουνς, μιας έφηβης μητέρας στο Ντεγράσσι στη σειρά The Next Generation από την έκτη εώς την ένατη σεζόν. Τώρα πρωταγωνιστεί ως Ελένα Γκίλμπερτ και Κάθριν Πιρρς στο εφηβικό δράμα Vampire Diaries.
H Νίνα Ντόμπρεβ γεννήθηκε στη Σόφια, στη Βουλγαρία και μετακόμισε στην ηλικία των δύο ετών στον Καναδά, όπου και μεγάλωσε στο Τορόντο, Οντάριο. Μιλάει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά και Βουλγαρικά. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Αλεξάντερ. Ο πατέρας της είναι τεχνικός υπολογιστών και η μαμά της είναι καλλιτέχνης. Η Ντόμπρεβ παρακολούθησε J.B. Tyrrell Sr. Public School όπου και ξεκίνησε μπαλέτο και μαθήματα χορού τζαζ και διαγωνίσθηκε στη ρυθμική γυμναστική. Στη συνέχεια παρακολούθησε στο Wexford Collegiate School για τις τέχνες στο Scarborough και το πανεπιστήμιο Ryerson στο Τορόντο με ειδίκευση στην κοινωνιολογία.
Δουλεύοντας ως μοντέλο, οδηγήθηκε στις διαφημίσεις οι οποίες στη συνέχεια μετατράπηκαν σε οντισιόν για ταινίες. Λίγο αργότερα πήρε ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων: Fugitive Pieces, Away from her, Never Cry Werewolf και σε τηλεοπτικές σειρές όπως: The Next Generation. Το 2007 εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού You Got That Light των Wade Allain-Marcus και Ντέιβιντ Μπάουμ. Επίσης έπαιξε σε μια ταινία του MTV που ονομαζόταν The American Mall στο CTV.
Επιπλέον είχε ένα μικρό ρόλο στο ερωτικό θρίλερ Chloe. Η ταινία είχε μεγάλη εμπορική επιτυχίαnina-dobrev-teen-vogue.jpg
 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ...! Η Ντόμπρεβ δήλωσε ότι μετά το χωρισμό της από τον Σομερχάλντερ, "δεν βιαζόταν" για μια νέα σχέση.[4] Παρόλα αυτά, στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, επιβεβαιώθηκε ότι η Ντόμπρεβ ήταν σε σχέση με τον επαγγελματία χορευτή της σειράς Dancing with the stars, Ντέρεκ Χαφ, από τον Αύγουστο του 2013.[5][6][7] Το ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις έξι εβδομάδες σχέση.[8]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου